72
Υλικά
- φύλλο σφολιάτας 1 πκτ
- πεκορίνο 1 φλ
- προβολόνε 1 φλ
- ζαμπόν 6 φέτ
- πιπεριές πράσινες 2 τμχ
- χυμός ντομάτας 0.5 φλ
- πιπέρι 0.33 κγ
- ζάχαρη 0.5 κγ
- βούτυρο -
Υλικά συνταγής 1 σφολιάτα βουτύρου (400γρ.) 1 φλιτζ. πεκορίνο Αμφιλοχίας ή Αγρινίου χοντροτριμμένο 1 φλιτζ. προβολόνε τριμμένο 6 φέτες ζαμπόν 2 πιπεριές πράσινες κομμένες σε φέτες ½ φλιτζ. χυμός ντομάτας ⅓ κ.γ. πιπέρι ½ κ.γ. ζάχαρη λίγο βούτυρο για το πυρέξ Σχετικά με τη συνταγή Δυσκολία: Εύκολη...
Διάβασε τη συνταγή στο www.cooklos.gr