48
Υλικά (για 8 άτομα):1,3 κιλά φράουλες 3/4 κούπας καλής ποιότητας ξύδι μπαλσάμικο8 κ.σ. ψιλή ζάχαρη (ή και περισσότερο εάν χρειάζεται)1 κλωναράκι φρέσκο θυμάρι 1/8 κ.γ. πράσινο πιπέρι τριμμένο (προαιρετικά)Μέθοδος:Σε μια μικρή κατσαρόλα βάλτε τη ζάχαρη μαζί με μισή κούπα από το μπαλσάμικο, το πιπέρι (εάν χρησιμοποιήσετε) και το θυμάρι. Αφήστε να πάρουν βράση σε μέτρια φωτιά και σιγοβράστε για 5-6 λεπτά, θα πρέπει το μείγμα να είναι πηχτό όσο μια αραιή σάλτσα. Αφαιρέστε το ...
Διάβασε τη συνταγή στο delicieuses.forumotion.net