226
Υλικά
- κιμάς μοσχαρίσιος 500 γρ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- αλάτι 0.5 κγ
- μαύρο πιπέρι 1 κγ
- πετιμέζι ροδιού 1 κσ
- ελαιόλαδο 3 κσ
- ντομάτα 400 γρ
Ναι! Κεμπάπ στο τηγάνι!Δύο είναι τα μυστικά που κάνουν ζουμερά κεμπάπ.Το πρώτο μυστικό είναι πως ο κιμάς θέλει λίπος, να τον ποτίσει όσο ψήνεται και να τον κρατήσει αφράτο.Εδώ έρχεται το δεύτερο μυστικό. Όποιο κρέας μπαίνει στη φωτιά σφίγγει και σπρώχνει προς τα έξω τους χυμούς του.Όταν βγαίνει από τη φωτιά είναι σα στιμμένο σφουγγάρι που διψά ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.tastefull.gr