92
Υλικά
- πράσα 600 γρ
- κρεμμύδια 180 γρ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 100 γρ
- ρύζι καρολίνα 170 γρ
- ρύζι αρμπόριο 170 γρ
- μαϊντανός 30 γρ
- ελαιόλαδο 250 ml
- λευκό κρασί 250 ml
- σκόρδο 3 σκελ
- αλάτι -
- πιπέρι -
Εύκολο, παραδοσιακό Πρασόρυζο! Ένα απλό, παραδοσιακό, νόστιμο πιάτο: Πρασόρυζο! Το πιάτο αυτό είναι από τα πιο δημοφιλή χορτοφαγικά πιάτα της Ελληνικής Κουζίνας και είναι ιδιαίτερα χρήσιμο σε όλους νηστεύουν ή προσέχουν τη διατροφή τους...
Διάβασε τη συνταγή στο www.littlecookingtips.com