76
Υλικά
- σαβαγιάρ 2 πκτ
- κρέμα γάλακτος 400 ml
- μασκαρπόνε 250 γρ
- ζάχαρη άχνη 1 φλ
- vinsanto 0.5 φλ
- εσπρέσσο 1.67 φλ
- σοκολάτα κουβερτούρα 80 γρ
- κουβερτούρα γάλακτος 80 γρ
- κακάο -
Υλικά (για ένα μέτριο πυρέξ) 2 πακέτα σαβαγιάρ (περισσεύουν μερικά) 400ml κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά, κρύα 250γρ. μασκαρπόνε, σε θερμοκρασία δωματίου 1 φλιτζ. άχνη 1/2 φλιτζ. vinsanto 1 2/3 φλιτζ. καφέ εσπρέσο, σε θερμοκρασία δωματίου 80γρ. σοκολάτα τριμμένη (κουβερτούρα ή γάλακτος) λίγο κακάο για πασπάλισμα
Διάβασε τη συνταγή στο www.sundayspoon.gr