85
Υλικά2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο1 ματσάκι μάραθο2 κουτ. σούπας ούζο1 1/2 κιλό ΦαγγρίΑλάτιΠιπέριΕκτέλεσηΠλένουμε και καθαρίζουμε το φαγκρί. Κάνουμε τρεις παράλληλες χαρακιές σε κάθε του πλευρά. Το αλείφουμε με ελαιόλαδο με την βοήθεια ενός πινέλου και το πασπαλίζουμε με αλάτι και πιπέρι μέσα έξω. Βάζουμε λίγα φυλλαράκια μάραθου μέσα στις χαρακιές. Για το ψήσιμο απλώνουμε κλαράκια μάραθου στη σχάρα το
Διάβασε τη συνταγή στο psarotopos.blogspot.com