58
Υλικά
- φακές 250 γρ
- καπνιστό χοιρινό 100 γρ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 1 τμχ
- σκόρδο 1 σκελ
- καρότο 1 τμχ
- πράσα 1 τμχ
- λευκό κρασί 50 ml
- ζωμός λαχανικών 200 ml
- λευκό ξύδι 0.33 κγ
- πορτοκάλια 1 τμχ
- κάππαρη 1 κγ
- λιαστές ντομάτες 4 τμχ
- ρίγανη 2 κλων
- κρέμα βαλσαμικού 2 κσ
- πορτοκάλια 3 τμχ
- κόλιανδρο 1 κλων
- βασιλικός 6 φύλλα
- κρέμα βαλσαμικού 2 κσ
- ελαιόλαδο 100 ml
250 ΓΡ. ΦΑΚΕΣ 100 ΓΡ. ΨΗΤΟ ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΜΥΡΩΔΙΚΑ FOUANTRE ΙFANTIS 1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΞΕΡΟ 1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΦΡΕΣΚΟ 1 ΣΚΕΛ. ΣΚΟΡΔΟ 1 ΜΙΚΡΟ ΚΑΡΟΤΟ 1 ΠΡΑΣΟ 50 ML ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ 200 ML ΖΩΜΟ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ 1/3 Κ.Γ. ΛΕΥΚΟ ΞΙΔΙ 1 ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ 1 Κ.Γ. ΚΑΠΠΑΡΗ 4 ΛΙΑΣΤΕΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ 2 ΚΛΩΝ. ΡΙΓΑΝΗ 2 Κ.Σ. ΚΡΕΜΑ ΒΑΛΣΑΜΙΚΟΥ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ-ΛΕΜΟΝΙ KALAMATA PAPADIMITRIOU ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ 3 ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ 1 ΚΛΩΝ. ΚΟΛΙΑΝΔΡΟ 6 ΦΥΛΛΑ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ 2 Κ.Σ. ΚΡΕΜΑ ΒΑΛΣΑΜΙΚΟΥ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ-ΛΕΜΟΝΙ KALAMATA PAPADIMITRIOU 100 ML ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΑΛΑΤΙ
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr