121
Αυτή τη χρονιά, η δική μου φανουρόπιτα έχει τη βάση της σ ένα γαλλικό κέικ, νηστίσιμο, απλό, νόστιμο που, όμως είναι λίγο διαφορετικό από το κλασσικό αλλά έχει το πλεονέκτημα ότι έχει λιγότερες θερμίδες, έχει σοκολάτα αντί για σταφίδες, καρύδια, ελάχιστο ελαιόλαδο και φρουκτόζη (που μπορεί να αντικατασταθεί και με ζάχαρη καρύδας ή απλή, λευκή, κρυσταλλική ζάχαρη). Μια μοντέρνα φανουρόπιτα αλλά και ταυτόχρονα παραδοσιακή μια και έχει πάντα 9 υλικά (μπορεί να έχει και 7 ή 11) όπως την έφτιαχνε και η γιαγιά μου
Διάβασε τη συνταγή στο tantekiki.blogspot.com