47
Υλικά
- φαρφάλες 200 γρ
- ντοματίνια 300 γρ
- ελιές 0.5 φλ
- κουκουνάρι 1 κσ
- τσίπουρο 1 σφην
- λευκό κρασί 1 σφην
- σκόρδο 1 σκελ
- ελαιόλαδο -
- αλάτι -
- πιπέρι -
- βασιλικός 1 κγ
ΥΛΙΚΑ : 200 γρ ζυμαρικά farfalle 300 γρ ντοματίνια ½ φλιτζάνι του τσαγιού ελιές 1 κουταλιά της σούπας κουκουνάρι 1 σφινάκι τσίπουρο ή λευκό κρασί 1 σκελίδα σκόρδο Λίγο ελαιόλαδο Αλάτι Πιπέρι 1 κουταλάκι του γλυκού φρέσκο βασιλικός Άτομα: 2, Χρόνος προετοιμασίας: 5’, Χρόνος ψησίματος: 15’, Κόστος: 2,5 € ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.foodtrails.gr