39
Υλικά
- φαρφάλες 500 γρ
- αλάτι 50 γρ
- χυμός ντομάτας 500 γρ
- ντομάτα 400 γρ
- κονκασέ 500 γρ
- αντζούγιες 6 τμχ
- μαύρες ελιές 10 τμχ
- κάπαρη 2 κσ
- σκόρδο 2 σκελ
- πάπρικα 0.5 κγ
- ελαιόλαδο 0.33 κσ
- ζάχαρη 1 κγ
- πιπέρι 0.5 κγ
Υλικά συνταγής για τα ζυμαρικά 500γρ. φαρφάλες (ένα πακέτο) νερό (5L για το βράσιμο) 50γρ. αλάτι για τη σάλτσα 500γρ. χυμός ντομάτας εμπορίου ή 400γρ. φρέσκια ή 500γρ. κονκασέ 6 φιλέτα αντζούγιας κομμένα στη μέση 10 ελιές μαύρες χωρίς κουκούτσι 2 κ.σ. κάπαρη 2 σκελίδες σκόρδο ½ κ.γ. πάπρικα καυτερή ⅓ φλιτζ. ελαιόλαδο 1 κ.γ. ζάχαρη ½ κ.γ. πιπέρι...
Διάβασε τη συνταγή στο www.cooklos.gr