by admin

Φαρφάλες με πικάντικη σάλτσα αντσούγιας

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Υλικά συνταγής για τα ζυμαρικά 500γρ. φαρφάλες (ένα πακέτο) νερό (5L για το βράσιμο) 50γρ. αλάτι για τη σάλτσα 500γρ. χυμός ντομάτας εμπορίου ή 400γρ. φρέσκια ή 500γρ. κονκασέ 6 φιλέτα αντζούγιας κομμένα στη μέση 10 ελιές μαύρες χωρίς κουκούτσι 2 κ.σ. κάπαρη 2 σκελίδες σκόρδο ½ κ.γ. πάπρικα καυτερή ⅓ φλιτζ. ελαιόλαδο 1 κ.γ. ζάχαρη ½ κ.γ. πιπέρι...
Διάβασε τη συνταγή στο www.cooklos.gr
Κατηγορία: Ζυμαρικά

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.cooklos.gr