by admin

Φασολάδα η ελληνική

No ratings yet

  (1)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Μπορεί να μην έχουμε δει ακόμα πραγματικό κρύο, αλλά μια πηχτή, νόστιμη φασολάδα με μπόλικο σέλινο και καροτάκι νομίζω πως είναι ευπρόσδεκτη!Μισό κιλό φασόλια ξερά μέτρια2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα3-4 καρότα σε ροδέλες3-4 κλωνάρια σέλινο ψιλοκομμένο2-3 κουταλιές πελτές1 φλυτζάνι λάδιΑλάτι και πιπέριΚαθαρίζουμε καλά τα φασόλια και τα βάζουμε από το βράδυ σε κρύο νερό να μουσκέψουν.Την άλλη μέρα τα πλένουμε καλά και τα βάζουμε σε μεγάλη κατσαρόλα με κρύο νερό -να τα σκεπάζει και να περισσεύει- να βράσουν.Μόλις πάρουν 2-3 βράσεις προσθέτουμε τα κρεμμύδια, τα καρότα, το σέλινο και το λάδι, σκεπάζουμε
Διάβασε τη συνταγή στο bettyscuisine.blogspot.com
Κατηγορία: Όσπρια
Περισσότερες συνταγές: φασολάδα
Τοπική: Ελληνική

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το bettyscuisine.blogspot.com