100
Υλικά
- άσπρα φασόλια 250 γρ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- σκόρδο σε σκόνη 0.5 κγ
- χυμός ντομάτας 250 γρ
- ζάχαρη 1 κγ
- ελαιόλαδο 0.67 φλ
- σπανάκι 500 γρ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 200 γρ
- πράσα 200 γρ
- σέσκουλα 150 γρ
- ρίγανη 1 πρέζα/ες
Ποιός μπορεί να αμφισβητήσει ότι το φαγάκι που θα σας "σερβίρω" με αγάπη σήμερα είναι ένας πραγματικός, διατροφικός θησαυρός; Η σημερινή συνταγή έχει τις ρίζες της στην Ήπειρο, στο Μέτσοβο, στα Γιάννενα εκεί όπου έχει τις ρίζες του και το έτερον ήμισυ της αδερφούλας μου κι έγινε με ακριβείς οδηγίες ως προς την οικογενειακή του μαγειρική παράδοση.
Διάβασε τη συνταγή στο tantekiki.blogspot.com