55
Υλικά
- μοσχάρι 1 κιλ
- άσπρα φασόλια 500 γρ
- μπαρμπουνοφάσουλα 500 γρ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- ντομάτα 3 τμχ
- ζάχαρη 2 πρέζα/ες
- κανέλα 1 ξύλο/α
- δαφνόφυλλα 3 φύλλα
- κύμινο 0.5 κγ
- ελαιόλαδο 0.33 φλ
Αυτό το φαγάκι μαγειρεύεται αρχικά όπως το τας κεμπάπ στην κατσαρόλα κι εν συνεχεία προστίθενται τα φασόλια κι η σάλτσα ντομάτας και σιγοψήνονται όλα μαζί ωσότου δέσουν οι γεύσεις και μαλακώσουν κρέας και φασόλια.
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr