58
Υλικά
- μοσχάρι 1 κιλ
- σπάλα 1 κιλ
- άσπρα φασόλια 500 γρ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- ντομάτα 3 τμχ
- ζάχαρη 2 πρέζα/ες
- κανέλα 1 ξύλο/α
- δαφνόφυλλα 3 φύλλα
- κύμινο 0.5 κγ
- ελαιόλαδο 0.33 φλ
Όταν τα ξερά φασόλια και το κοκκινιστό μοσχαράκι της κατσαρόλας ενωθούν μας κάνουν ένα θεσπέσιο φαγητό που παρά την νοστιμιά του δεν είναι ιδιαίτερα διαδεδομένο στην ελληνική κουζίνα. Και κάπως έτσι ετοιμάζεται αυτό το χορταστικό και υπερπλήρες φαγητό που μας άρεσε πολύ!
Διάβασε τη συνταγή στο www.dailycious.gr