66
Υλικά
- φασόλια 500 γρ
- λουκάνικα 500 γρ
- κρεμμύδια 2 τμχ
- πράσα 1 τμχ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 3 τμχ
- καρότο 1 τμχ
- σκόρδο 2 σκελ
- σέλινο 0.5 ματσ.
- ντοματοπελτές 1 κσ
- ντομάτα 3 τμχ
- ζάχαρη 1 πρέζα/ες
- ελαιόλαδο 1 φλ
- ζωμός κρέατος 1 φλ
- αλάτι -
- πιπέρι -
Το εθνικό μας φαγητό, η φασολάδα, δεν μαγειρεύεται μόνο στην κατσαρόλα. Γίνεται και στο φούρνο, σαν τους γίγαντες, παρέα με χωριάτικα λουκάνικα, χοιρινά ή μοσχαρίσια και γίνεται καταπληκτικό. Φτιάξτε το και απολαύστε τα πιο νόστιμα φασόλια, που έχετε φάει ποτέ!!!...
Διάβασε τη συνταγή στο faghta-giagias.blogspot.com