122
Υλικά
- φέτα 200 γρ
- αλεύρι -
- αυγά 2 τμχ
- σουσάμι 100 γρ
- φιστίκι Αιγίνης 50 γρ
- ελαιόλαδο 50 ml
- μέλι 30 ml
- ξύδι βαλσαμικό 10 ml
- μαρούλι σγουρό -
1 κομμάτι φέτα σκληρή 200 γρ. Αλεύρι για το πανάρισμα 2 αυγά 100 γρ. σουσάμι 50 γρ φιστίκι Αιγίνης ψιλοκομμένο Σγουρή κόκκινησαλάτα Σγουρή πράσινησαλάτα 50 ml. Ελαιόλαδο 30 ml. μέλι 10 ml. Ξύδι μπαλσάμικο
Διάβασε τη συνταγή στο www.ucook.gr