by admin

ΦΕΤΑ ΤΗΓΑΝΙΤΗ ΜΕ ΚΡΟΥΣΤΑ ΛΙΝΑΡΟΣΠΟΡΟΥ

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Από τον chef Νίκο Βενέτη ΥΛΙΚΑ Για 4 μερίδες 500 γρ. φέτα Πωγωνίου 1 ματσ. ρόκα 200 γρ. αλεύρι 80 γρ. λιναρόσπορο 100 γρ. καρύδια 80 γρ. σταφίδες ξανθές και μαύρες...
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr
Κατηγορία: Ορεκτικά

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.chefonair.gr