134
Υλικά
- φετουτσίνι 500 γρ
- παπάγια 2.5 φλ
- χυμός λάιμ 0.5 φλ
- στήθος κοτόπουλου 250 γρ
- πιπέρι καγιέν 2 κγ
- αλάτι -
- σκόρδο 4 σκελ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 2 τμχ
- ελαιόλαδο 2 κσ
- κόλιαντρο 1 μάτσο/α
Ο ασυνήθιστος αυτός συνδυασμός συστατικών αποτελεί ένα δροσιστικό καλοκαιρινό δείπνο. Η «οξύτητα» του λάιμ συμπληρώνει τη γλυκύτητα της παπάγιας και το πικάντικο του ζυμαρικού, δημιουργώντας «κύματα γεύσης» στο στόμα μας. Tο πιάτο γίνεται θαυμάσιο και με μεγάλες γαρίδες ή ακόμη και με ψαρονέφρι κομμένο σε μπουκιές.
Διάβασε τη συνταγή στο www.yumyum.gr