96
ΤΟΠΙΚΟ ΓΛΥΚΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΓΕΝΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΜΟΙΡΕΣ ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ
... ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
2 1/2 ΤΟΥ ΦΛ.ΤΣ. ΡΥΖΙ
7 1/2 ΦΛ.ΤΣ. ΝΕΡΟ
1 1/2 ΦΛ.ΤΣ. ΖΑΧΑΡΗ
1 Κ.Γ. ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ
ΛΙΓΟ ΚΑΝΕΛΑ
2 ΜΠΑΛΕΣ ΦΙΔΕ ΣΕ ΤΡΙΜΑ
...
Διάβασε τη συνταγή στο wwwirida.blogspot.com