42
Υλικά
- φιλέτο ψαριού 4 τμχ
- χυμός πορτοκαλιού 0.5 φλ
- χυμός λάιμ 3 κσ
- ζάχαρη 1 κσ
- ελαιόλαδο 1 κσ
- σάλτσα σόγιας 2 κγ
- αλάτι 0.5 κγ
- κύμινο 0.5 κγ
- μαύρο πιπέρι 0.25 κγ
- κόκκινο πιπέρι 0.25 κγ
- σκόρδο 2 σκελ
Αυτή η μαρινάδα-σάλτσα πηγαίνει πολύ και με κοτόπουλο. Σερβίρεται, μεταξύ άλλων, και με πράσινα φασολάκια ανακατεμένα με φρέσκο κόλιαντρο και λάιμ.
Διάβασε τη συνταγή στο www.yumyum.gr