74
Υλικά
- φιλέτο ψαριού 6 τμχ
- λεμόνι 0.5 τμχ
- αλεύρι 0.5 κούπα/ες
- ελαιόλαδο 0.25 κούπα/ες
- κρεμμύδια 1 τμχ
- σκόρδο 2 σκελ
- ντομάτα 0.5 κιλ
- πιπεριές πράσινες 2 τμχ
- κάπαρη 3 κσ
Εύκολο και νόστιμο καθημερινό πιάτο που θα απολαύσουν και τα παιδιά αφού για την παρασκευή του προτιμώνται φιλέτα ψαριών, φρέσκων ή κατεψυγμένων. Όχι δηλαδή ότι η σάλτσα δεν ταιριάζει και με ολόκληρα μεσαίου μεγέθους ψαράκια αλλά θεωρώ ότι διευκολύνει πολύ την ζωή μας η χρήση φιλέτων γλώσσας, πέρκας ακόμη και μπακαλιάρου.
Διάβασε τη συνταγή στο www.cretangastronomy.gr