by admin

Φιλέτα σκάρου με καραμελωμένη γλιστρίδα & τσίλι, να το ξαναπώ;

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Ο σκάρος είναι ψάρι που απαντάται στις Ελληνικές θάλασσες με ιστορικά στοιχεία από την Μινωική εποχή, γνωστός για τα «γλυκά» εντόσθια του, μαγειρεύεται συνήθως (όταν είναι φρέσκος και έχει ψαρευτεί νωρίς το πρωί πριν φάει) με τα εντόσθιά του αφού έχει αφαιρεθεί η χολή του βέβαια ;)Εδώ θα τον δούμε λίγο διαφορετικό σε φιλέτο με ασιατικές γεύσεις…
Διάβασε τη συνταγή στο www.lovefood.gr
Κατηγορία: Ψάρια
Περισσότερες συνταγές: φιλέτο ψαριού

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.lovefood.gr