65
Υλικά
- σκάροι 4 -
- γλυστρίδα 1 κούπα/ες
- φρέσκο κρεμμυδάκι 3 τμχ
- πιπεριές τσίλι 1 τμχ
- τζίντζερ 2 κγ
- σάλτσα σόγιας 5 κσ
- ελαιόλαδο -
- αλάτι -
- πιπέρι -
Ο σκάρος είναι ψάρι που απαντάται στις Ελληνικές θάλασσες με ιστορικά στοιχεία από την Μινωική εποχή, γνωστός για τα «γλυκά» εντόσθια του, μαγειρεύεται συνήθως (όταν είναι φρέσκος και έχει ψαρευτεί νωρίς το πρωί πριν φάει) με τα εντόσθιά του αφού έχει αφαιρεθεί η χολή του βέβαια ;)Εδώ θα τον δούμε λίγο διαφορετικό σε φιλέτο με ασιατικές γεύσεις…
Διάβασε τη συνταγή στο www.lovefood.gr