324
Υλικά
- καγκουρό 500 γρ
- κόκκινο κρασί 1 ποτ
- δεντρολίβανο -
- πιπέρι -
- ζωμός λαχανικών 1 ποτ
- ζωμός κρέατος 1 ποτ
- κρέμα γάλακτος 1 τμχ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- ελαιόλαδο -
- πλευρώτους 3 τμχ
- λευκό κρασί 1 ποτ κρασ
- ρετσίνα 1 ποτ κρασ
- κόλιανδρο -
- αλάτι -
- πιπέρι -
Ήθελα απο καιρό να κάνω ένα πιάτο διαφορετικό απο τα συνηθισμένα.Βρήκα με δυσκολία φιλέτο κανγκουρό και με δελέασε. Η γεύση του μοιάζει με αυτή του μοσχαριού. Αν βρείτε, θα είναι κατεψυγμένο. Ξεπαγώστε και βάλτε το σε μαρινάδα για 1-2 ώρες για ακόμη καλύτερο αποτέλεσμα. Οι Αυστραλοί το προτιμούν στα κάρβουνα.
Διάβασε τη συνταγή στο fetoula.blogspot.com