by admin

Φιλέτο καγκουρό με λευκή κρεμώδη σάλτσα μανιταριών

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Ήθελα απο καιρό να κάνω ένα πιάτο διαφορετικό απο τα συνηθισμένα.Βρήκα με δυσκολία φιλέτο κανγκουρό και με δελέασε. Η γεύση του μοιάζει με αυτή του μοσχαριού. Αν βρείτε, θα είναι κατεψυγμένο. Ξεπαγώστε και βάλτε το σε μαρινάδα για 1-2 ώρες για ακόμη καλύτερο αποτέλεσμα. Οι Αυστραλοί το προτιμούν στα κάρβουνα.
Διάβασε τη συνταγή στο fetoula.blogspot.com
Κατηγορία: Κρέατα
Περισσότερες συνταγές: κρεμώδης σάλτσα, λευκή σάλτσα

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το fetoula.blogspot.com