78
Υλικά
- φιλέτο μπακαλιάρου 4 τμχ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 400 γρ
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- μπύρα 1.5 κουτί
- αλάτι 0.5 κγ
- λάδι -
Τραγανό πανάρισμα που θα απογειώσει το φιλέτο του μπακαλιάρου. Αγαπημένο πιάτο μικρών και μεγάλων. Υλικά: (για 4 μερίδες) 4 φιλέτα μπακαλιάρου 400 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κουταλιά του γλυκού μπέικιν πάουντερ 1 1/2 κουτάκι κρύα μπύρα 1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι Λάδι για το τηγάνισμα
Διάβασε τη συνταγή στο www.saltandsugar.gr