by admin

ΦΙΛΕΤΟ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΥ ΠΑΝΑΡΙΣΜΕΝΟ

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Τραγανό πανάρισμα που θα απογειώσει το φιλέτο του μπακαλιάρου. Αγαπημένο πιάτο μικρών και μεγάλων.   Υλικά: (για 4 μερίδες) 4 φιλέτα μπακαλιάρου 400 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κουταλιά του γλυκού μπέικιν πάουντερ 1 1/2 κουτάκι κρύα μπύρα 1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι Λάδι για το τηγάνισμα
Διάβασε τη συνταγή στο www.saltandsugar.gr
Κατηγορία: Ψάρια

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.saltandsugar.gr