146
Υλικά
- πάπια 1 κιλ
- κόκκινο κρασί 1 φλ
- δαφνόφυλλα 1 φύλλα
- πιπέρι 0.5 κγ
- μπαχάρι 0.5 κγ
- κεδροκούκουτσα 0.5 κγ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- μαύρη ζάχαρη 1 κσ
- βούτυρο 1.5 κσ
- ξινόμηλο 1 τμχ
- βούτυρο 1 κσ
- ζάχαρη 1 κγ
Η δική μας συνταγή γαλλοφέρνει... Αυτό σημαίνει λίγες θερμίδες παραπάνω λόγω του βουτύρου (αν λάβουμε υπόψη μας μάλιστα και το ίδιο το λίπος της πάπιας), όμως πιστέψτε μας, το τελικό αποτέλεσμα δικαίωσε την επιλογή μας. Το πιάτο όμως αυτό έχει μία και μόνη δυσκολία: το σωστό ψήσιμο του φιλέτου της πάπιας.
Διάβασε τη συνταγή στο shogunkitchen.blogspot.com