by admin

Φιλέτο πιπεράτο ή αλλιώς, steak-au-poivre

No ratings yet

  (0)

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Το φιλέτο με πιπέρια ή steak au poivre ή pepper steak είναι ένα απ’ τα απόλυτα κλασικά πιάτα της Γαλλικής μαγειρικής, που έχουν πλέον διεθνοποιηθεί. Ο λόγος που το πιπεράτο φιλέτο έγινε πολύ δημοφιλές διεθνώς, έχει να κάνει με τις γευστικές εντάσεις που προσδίδει ένα καλοζυγισμένο μίγμα από πολύχρωμα πιπέρια όταν σοταριστούν ελαφρά, σε ένα μαλακό αλλά σχετικά άγευστο -λόγω έλλειψης λίπους- κομμάτι κρέατος όπως είναι το φιλέτο.
Διάβασε τη συνταγή στο caruso.gr
Κατηγορία: Κρέατα
Περισσότερες συνταγές: μοσχάρι φιλέτο

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το caruso.gr