85
Υλικά
- φιλέτο ψαριού 4 τμχ
- ελαιόλαδο 6 κσ
- φασόλια 500 γρ
- πιπεριές πράσινες 1 τμχ
- ντομάτα 1 τμχ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- βλίτα 200 γρ
- λιαστή ντομάτα 6 τμχ
- πράσινες ελιές 0.5 φλ
- λευκό κρασί 1 φλ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- λεμόνι 0.5 τμχ
- λάϊμ 0.5 τμχ
ΥΛΙΚΑ : 4 φιλέτα ψαριών (γλώσσα, πέρκα ή μπακαλιάρος) 6 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο 500 γρ. ξερά φασόλια 1 πράσινη πιπεριά 1 ντομάτα 1 ξερό κρεμμύδι 200 γρ. βλίτα καθαρισμένα (μόνο τα φύλλα) 6 ντομάτες λιαστές – φυσικά αποξηραμένες ½ φλιτζάνι του τσαγιού ελιές πράσινες κομμένες σε φέτες 1 φλιτζάνι του τσαγιού λευκό κρασί Αλάτι Πιπέρι ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.foodtrails.gr