69
Υλικά
- φιλέτο ψαριού 2 τμχ
- μαραθόριζα 1 τμχ
- ούζο 1 σφην
- ελαιόλαδο 2 κσ
- άνηθος 6 κλων
- αλάτι -
- πιπέρι -
Ξέρω ότι αύριο στα περισσότερα τραπέζια, ο μπακαλιάρος θα είναι ο πρωταγωνιστής.Αν πάλι δεν είστε φαν του μπακαλιάρου, αλλά θέλετε οπωσδήποτε να μαγειρέψετε ψαρικό, η σημερινή μου πρόταση δίνει ένα πιάτο πολύ νόστιμο αλλά και ελαφρύ, μιας και το ψαράκι μας μαγειρεύεται στον ατμό...
Διάβασε τη συνταγή στο syntageskardias.blogspot.com