261
Υλικά
- μαγιονέζα 4 κσ
- κόκκινα κρεμμύδια 0.5 τμχ
- κόλιανδρο 2 κσ
- χυμός λάιμ 1 κσ
- φιλέτο σολομού 4 τμχ
- ντομάτα 2 τμχ
- μαρούλι 1 τμχ
Το ψάρι στεγνώνει εύκολα με το ψήσιμο. Ειδικά τα ψάρια με λεπτή σάρκα χρειάζονται μια ιδιαίτερη μεταχείριση όταν πρόκειται να ψηθούν στο φούρνο. Ο μόνος τρόπος για να ψηθεί σωστά και να κρατήσει τη ζουμερή του υφή είναι να το τυλίξουμε σε χαρτί. Σήμερα που θα δοκιμάσουμε φιλέτο σολομού σίγουρα το θέλουμε ζουμερό! Οπότε σκεπάστε το με λίγο χαρτάκι και σε ελάχιστη ώρα θα έχετε ένα ζουμερό πιάτο!
Διάβασε τη συνταγή στο www.infokids.gr