76
Υλικά
- αμύγδαλα 145 γρ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 100 γρ
- μαργαρίνη 180 γρ
- ζάχαρη άχνη 340 γρ
- ασπράδι 300 γρ
- λεμόνι 2 τμχ
- μαρζιπάν 300 γρ
- αμυγδαλόπαστα 300 γρ
- μαργαρίνη 100 γρ
- λεμόνι 0.5 τμχ
- φιστίκι Αιγίνης -
Από τη Chef Patissier Μαρίνα Σπυριδάκη, ΥΛΙΚΑ Για 50 financiers: 145 γρ. σκόνη αμυγδάλου100 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις180 γρ. μαργαρίνη ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr