94
Υλικά
- φιογκάκια 400 γρ
- γκοργκοντζόλα 1 φλ
- κεφαλογραβιέρα 1.5 φλ
- κίτρινο τυρί 1 φλ
- μοτσαρέλα 1.5 φλ
- χαλούμι 1.5 φλ
- γάλα 1.5 φλ
- ντοματοπολτός 1.5 φλ
- ζωμός βοδινού 1 τμχ
- βιτάμ 200 γρ
400 γρ. Φιογκάκια 1 φλιτζάνι τριμμένη γκοργκοντζόλα 1½ φλιτζάνι τριμμένη κεφαλογραβιέρα 1 φλιτζάνι τριμμένο κίτρινο τυρί τύπου Ολλανδίας 1½ φλιτζάνι τριμμένη μοτσαρέλα ή χαλούμι 1½ φλιτζάνι γάλα 1½ φλιτζάνι Pummaro Ψιλοκομμένο 1 Knorr «Σπιτικό» ζωμό βοδινού 200 γρ. Βιτάμ Culinesse
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr