68
Υλικά
- μπακαλιάρος 500 γρ
- μπύρα 250 ml
- αλεύρι 130 γρ
- μαγιά ξερή 0.5 φακ
- μπέκιν πάουντερ 0.5 κγ
- αλάτι 1 πρέζα/ες
- ζάχαρη 1 πρέζα/ες
- πατάτες 4 τμχ
- ελαιόλαδο -
- στραγγιστό γιαούρτι 2 κσ
- μαγιονέζα 1 κσ
- μουστάρδα 1 κγ
- πίκλες 2 -
Υλικά : 500 γρ. μπακαλιάρο κατεψυγμένο 250 ml μπύρα σε θερμοκρασία δωματίου 130 γρ. αλεύρι 1/2 φακελάκι μαγιά ξερή 1/2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ 1 πρέζα αλάτι 1 πρέζα ζάχαρη 4-5 πατάτες ελαιόλαδο για το τηγάνισμα Για την σος : 2 κ.σ. στραγγιστό γιαούρτι 1 κ.σ. μαγιονέζα 1 κ.γ. μουστάρδα 2-3 αγγουράκια τουρσί ψιλοκομμένα (πίκλες)
Διάβασε τη συνταγή στο www.cookcool.gr