78
Υλικά
- φιστίκι Αιγίνης 250 γρ
- βούτυρο 2 κσ
- σιμιγδάλι χοντρό 1.25 φλ
- ζάχαρη 1 φλ
- χυμός λεμονιού 1 κγ
- ροδόνερο 1.5 κσ
- ανθόνερο 1.5 κσ
- ανθότυρο 2 φλ
- ρικότα 2 φλ
Υλικά 250γρ. ψημένο φιστίκι Αιγίνης χωρίς αλάτι 2 κ.σ βούτυρο 1 + 1/4 φλ. σιμιγδάλι χοντρό 1/2 φλ. νερό 1 φλ. ζάχαρη 1 κ.γ χυμό λεμονιού 1,5 κ.σ ροδόνερο 1,5 κ.σ ανθόνερο 2 φλ. ανάλατο ανθότυρο ή τυρί ρικότα
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.com