87
Υλικά
- ασπράδι 2 τμχ
- ζάχαρη άχνη 100 γρ
- φιλέ αμυγδάλου 250 γρ
- μέλι 2 κγ
- πορτοκάλι 1 τμχ
- βανίλια 1 κγ
Υλικά της συνταγής μας 2
ασπράδια απαλά χτυπημένα 100 γρ.
άχνη 250 γρ.
αμύγδαλο φιλέ 2 κ.γλ.
μέλι βιολογικό με κρόκο Κοζάνης ή οποιοδήποτε μέλι έχουμε ξύσμα
από 1 πορτοκάλι 1 κ.γλ.
βανίλια
ασπράδια απαλά χτυπημένα 100 γρ.
άχνη 250 γρ.
αμύγδαλο φιλέ 2 κ.γλ.
μέλι βιολογικό με κρόκο Κοζάνης ή οποιοδήποτε μέλι έχουμε ξύσμα
από 1 πορτοκάλι 1 κ.γλ.
βανίλια
Διάβασε τη συνταγή στο maxistinkouzina.blogspot.com