77
Υλικά
- αλεύρι 400 γρ
- αλάτι 1 κγ
- ζάχαρη 1 κγ
- μαγιά 1 φακ
- ελαιόλαδο 4 κσ
- χοντρό αλάτι -
- πιπέρι -
- δεντρολίβανο -
- μπούκοβο -
- κατσικίσιο τυρί -
- μπέϊκον -
- φέτα -
- κατσικίσιο τυρί -
- γκούντα -
- θυμάρι -
- πιπεριές Φλωρίνης -
- γκούντα -
- μπούκοβο -
- σάλτσα ντομάτας -
- μελιτζάνες -
- φέτα -
- ρίγανη -
Η φοκάτσα έχει ιταλική καταγωγή. Είναι αφράτο ψωμί με ελαιόλαδο, αλάτι και μυρωδικά. Έχει πολλές παραλλαγές, τόσο αλμυρές όσο και γλυκές. Λατρεύω τη φοκάτσα, όπως και όλα τα φαγητά και γλυκά που έχουν ζύμη. Δοκιμάστε τη φοκάτσα όπως θέλετε, βάλτε επάνω ότι τραβάει η όρεξη σας και bon appetito!!!...
Διάβασε τη συνταγή στο olivesandolive.blogspot.com