52
Υλικά
- μαγιά ξερή 1 φακ
- ελαιόλαδο 2 κσ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 3.5 φλ
- αλάτι 2 κγ
Η φοκάτσια είναι η ιταλική εκδοχή της δικής μας λαγάνας! Πλατύ ψωμί με απλούστατα υλικά! Η οι Ελληνες ή οι Ετρούσκοι της Βόρειας Κεντρικής Ιταλίας προ Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας την εισήγαγαν στην Ιταλία και γενικά το φαρδύ, λεπτό ψωμί ήταν ήδη διαδεδομένο από τη Μεσόγειο μέχρι την Περσία. ...
Διάβασε τη συνταγή στο epipantosepistitou-efik.blogspot.com