58
Υλικά
- κρεμμύδια 2 τμχ
- χοντρό αλάτι -
- ξινομυζήθρα 0.5 κιλ
- πιπέρι -
- αλεύρι 0.5 κιλ
- πίτες 0.5 κιλ
- ελαιόλαδο 0.33 ποτ
- μαγιά 1 φακ
- αλεύρι 0.5 ποτ
Σήμερα λοιπόν μαγειρεύει μια ντόπια Φολεγανδρίτισσα για μας την παραδοσιακή πίτα, καλασούνα. Η καλασούνα φτιάχνεται από το παραδοσιακό φολεγανδρίτικο τυρί, σουρωτό που έχει μια υπόξινη γεύση και από κρεμμύδια που το γλυκαίνουν υπέροχα. Αν είστε από τους τυχερούς που θα επισκεφτούν το νησί δοκιμάστε την για πρωινό αλλά και για ορεκτικό, καθώς είναι μια σίγουρη επιλογή!
Διάβασε τη συνταγή στο ellinikoxreosstigastronomia.blogspot.gr