45
Υλικά
- παρμεζάνα 1 κούπα/ες
- μανιτάρια φρέσκα 500 γρ
- ελαιόλαδο 100 γρ
- σκόρδο 2 σκελ
- δεντρολίβανο 2 κσ
- κρέμα βαλσαμικού 2 κγ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- ρόκα 0.5 ματσ.
Ένας τέλειος συνδυασμός με πολύ ωραία εμφάνιση... Για την φωλιά παρμεζάνας Παρμεζάνα τριμμένη - 1 κούπα Για τα μανιτάρια Μανιτάρια φρέσκα - 500 γρ λευκά μικρά Ελαιόλαδο - 100 γρ Σκόρδο κοπανισμένο - 2 σκελίδες Δενδρολίβανο - 2 κουταλιές σούπας Κρέμα Βαλσαμικού - 2 κουταλάκια γλυκού Αλάτι - πιπέρι - Ρόκα - 1/2 ματσάκι...
Διάβασε τη συνταγή στο chefoulis.gr