124
Υλικά
- πεσκανδρίτσα 4 τμχ
- πατάτες 6 τμχ
- κρέμα γάλακτος 200 γρ
- μέλι 0.5 κγ
- σκόρδο 1 σκελ
- κρόκος Κοζάνης 0.5 κγ
- κορν φλάουρ 0.5 κγ
- ρίγανη 4 κλων
- μουστάρδα σε σκόνη 0.5 κγ
- αλάτι -
- ελαιόλαδο -
- κρασί -
Το σαφράν ( κρόκος Κοζάνης) είναι τόσο ιδιαίτερο που αναγνωρίζεται γευστικά όπου και να το χρησιμοποιήσεις! Σκέφτηκα ένα πιάτο λίγο πιο γκουρμέ... Για κρασί επέλεξα Μοσχάτο Λήμνου γιατί όποτε το έχω χρησιμοποιήσει με ο,τιδήποτε ψαρικό είναι απλά τέλειο.
Διάβασε τη συνταγή στο www.craftcooklove.gr