by admin

Πεσκανδρίτσα με Ψητές Πατατούλες

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Το σαφράν ( κρόκος Κοζάνης) είναι τόσο ιδιαίτερο που αναγνωρίζεται γευστικά όπου και να το χρησιμοποιήσεις! Σκέφτηκα ένα πιάτο λίγο πιο γκουρμέ... Για κρασί επέλεξα Μοσχάτο Λήμνου γιατί όποτε το έχω χρησιμοποιήσει με ο,τιδήποτε ψαρικό είναι απλά τέλειο.
Διάβασε τη συνταγή στο www.craftcooklove.gr
Κατηγορία: Ψάρια
Περισσότερες συνταγές: ψητές πατάτες

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.craftcooklove.gr