51
Υλικά
- γλυκόπικρη σοκολάτα 150 γρ
- κρέμα γάλακτος 1.33 φλ
- γάλα 0.67 φλ
- εσπρέσσο 1.5 κγ
- κρόκοι 6 τμχ
- ζάχαρη 2 κσ
Η χρήση εσπρέσο σε σοκολατούχα γλυκίσματα αναδεικνύει τη γεύση της σο-κολάτας και προσθέτει βάθος που δεν δίνει η σοκολάτα από μόνη της. Τα φορμάκια αυτά είναι απίστευτα εύκολο να φτιαχτούν, όμως κανείς δεν μπορεί να τα εκτιμήσει, αν δεν τα δοκιμάσει. Επί πλέον συνιστούν το απόλυτο αφρο-δισιακό γλυκό.
Διάβασε τη συνταγή στο www.yumyum.gr