197
Υλικά
Την φραγκόκοτα (φαραόνι), την έχω συνδυάσει με μέρες γιορτινές και τραπέζια στολισμένα. Φαγάκι επίσημο και περιποιημένο!! Που έχει φροντιστεί, από την μαρινάδα μέσα στην οποία θα μπει για να μαλακώσει και να νοστιμίσει, ως το σερβίρισμά του στην πιατέλα και από εκεί στα πιάτα μας. Η καλύτερη στιγμή είναι όταν οι συνδαιτυμόνες του τραπεζιού μας, λένε: Μμμμ! Λουκούμι έγινε!! Λιώνει στο στόμα!!! Και του χρόνου!!! Αυτό σημαίνει πως όλη η αγάπη και φροντίδα που χρειάστηκε για να μαγειρευτεί το φαγητό, έφτασε μέχρι τον ουρανίσκο μας. Για την φραγκόκοτα ή αλλιώς φαραόνι, έχουμε δώσει πληροφορίες στην συνταγή....
Διάβασε τη συνταγή στο syntageskardias.blogspot.com