78
Υλικά
Φρέσκα φασολάκια και μόνο, αρωματισμένα με σκόρδο και δυόσμο. Οι χάντρες, τα μπαρμπούνια, τα τσαουλιά και τα καναρίνια (κίτρινα φασολάκια) ενώνονται όλα μαζί και κάνουν αυτό το πιάτο μοναδικό για τους φανατικούς λάτρεις των φρέσκων φασολιών. Συνταγή απλή και αγαπημένη για να υποδεχτούμε ή να αποχαιρετήσουμε το καλοκαίρι καθώς ο βασιλιάς αυτού του πιάτου τα “καναρίνια” γίνονται ή πολύ πρώιμα ή πολύ όψιμα.
Διάβασε τη συνταγή στο www.magiacook.gr