by admin

Φρέσκο θυμάρι και ρίγανη με κοτόπουλο και πιπεριές

No ratings yet

  (1)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Κατά την άποψή μου, περισσότερο από τα μπαχαρικά, το κρητικό εδεσματολόγιο χαρακτηρίζεται από τα τα μυριστικά. Αυτά που κατά καιρούς έχω χρησιμοποιήσει στη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική μου είναι : η ρίγανη, η δάφνη, ο αβάρσαμος (δυόσμος) ,το αρισμαρί (δενδρολίβανο), το θρούμπι, το θυμάρι, ο βασιλικός, η αμπερόζα, η φασκομηλιά, οι καυκαλίθρες , τα μυρώνια, οι αρχατζίκοι , η μέντα, ο μαϊντανός, το σέλινο, ο μάραθος, ο άνηθος.Το πιπέρι, η κανέλα και το γαρύφαλλο, το κύμινο και λιγότερο το μοσχοκάρυδο είναι τα κύρια μπαχαρικά της κρητικής κουζίνας και μάλιστα σε σχετικά μικρές ποσότητες.Τα τελ
Διάβασε τη συνταγή στο cretangastronomy.blogspot.com
Κατηγορία: Πουλερικά

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το cretangastronomy.blogspot.com