62
Υλικά
- σφολιάτα 800 γρ
- βούτυρο 150 γρ
- αχλάδι 2 τμχ
- μήλα 2 τμχ
- σταφίδες 100 γρ
- καστανή ζάχαρη 100 γρ
- κανέλα 0.5 κγ
- γαρύφαλλο 0.25 κγ
- μοσχοκάρυδο 0.25 κγ
- ζάχαρη άχνη -
Υλικά συνταγής 800γρ. σφολιάτα βουτύρου 150γρ. βούτυρο 2 αχλάδια 2 μήλα 100γρ. σταφίδες ξανθές 100γρ. καστανή ζάχαρη ½ κ.γ. κανέλα ¼ κ.γ. γαρίφαλο ¼ κ.γ. μοσχοκάρυδο άχνη για το πασπάλισμα
Διάβασε τη συνταγή στο www.cooklos.gr