60
Υλικά
- κρόκοι 5 τμχ
- ασπράδι 5 τμχ
- ζάχαρη 150 γρ
- αλεύρι 125 γρ
- ζάχαρη 300 γρ
- γλυκόζη 120 γρ
- κρέμα γάλακτος 600 γρ
- κουβερτούρα 600 γρ
- ουΐσκι 150 γρ
Θέλεις να φας κάτι γλυκό; Μήπως θα ήθελες να φτιάξεις ένα διαφορετικό κορμό σοκολάτας; Δοκίμασε να προσθέσεις μέσα πραγματικά σπιτικά κομμάτια καραμέλας!Ποιος δεν αγάπησε τον κλασσικό χριστουγεννιάτικο κορμό με τους ξηρούς καρπούς και τη γλυκιά νόστιμη κουβερτούρα του; Ουδείς! Αν όμως σου έλεγα ότι μπορείς να τον αναβαθμίσεις και να προσθέσεις πραγματικά κομματάκια καραμέλας; Παρακάτω, θα σου δείξω πως γίνεται!
Διάβασε τη συνταγή στο www.ediva.gr