168
Υλικά
- σιναπόσπορος 50 γρ
- κουρκουμάς 3 γρ
- σκόρδο σε σκόνη 1 πρέζα/ες
- αλάτι 2 γρ
- καστανή ζάχαρη 20 γρ
- λευκό ξύδι 30 ml
- ελαιόλαδο 15 ml
Σήμερα θα ξεκινήσουμε με την μουστάρδα και θα συνεχίσουμε με την κέτσαπ και την μαγιονέζα. Μουστάρδα στην Ελλάδα ονομάζουμε μία σάλτσα που φτιάχνεται με σπόρους σιναπιού. Αυτή η μουστάρδα μοιάζει πολύ με την κίτρινη μουστάρδα γνωστής αμερικάνικης εταιρείας, που την έχουμε συνηθίσει από τα φαστ φουντάδικα . Εχει ήπια καυτερή γεύση και είναι η αγαπημένη του νεώτερου μέλους της οικογένειας μας...
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com