213
Υλικά
- παντεσπάνι 3 τμχ
- φυτική κρέμα 500 γρ
- τυρί κρέμα 500 γρ
- πραλίνα φουντουκιού 100 γρ
- φιστίκι Αιγίνης 350 γρ
- κονιάκ 3 κσ
- βανίλια 0.5 κγ
- στιγμιαίος καφές 1 κγ
- γάλα 0.5 φλ
- γρεναδίνη 1 σφην
- ξερά φρούτα -
Πραλίνα άλειμμα από φυστίκια τύπου Αιγίνης...Όπως ήταν φυσικό, περίμενα την κατάλληλη στιγμή για την χρήση του. Και αυτή ήρθε, την περίοδο των γιορτών, με την τούρτα που ακολουθεί...Η Ιταλική πινελιά βεβαίως δεν ήταν αρκετή από μόνη της, την συμπλήρωσε εκπληκτικά η Ελληνική γεύση με το άρωμα, το χρώμα και το τραγανό των φυστικιών Αιγίνης.
Διάβασε τη συνταγή στο aromavanillias.blogspot.com