75
Υλικά
- φύλλο κρούστας 1 πκτ
- βούτυρο αγελάδος 400 γρ
- αυγά 5 τμχ
- γάλα 1.5 λτ
- ζάχαρη 400 γρ
- σιμιγδάλι 200 γρ
- πορτοκάλια 15 γρ
- ζάχαρη 450 γρ
- βανίλια 1 τμχ
ΥΛΙΚΑ1πακετο φυλλο κρουστας 400γρ βουτυρο αγελαδος αναλατο ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ 5 αυγα1 1/2 λιτρο φρεσκο γαλα 400γρ ζαχαρη 200γρ ψιλο σιμιγδαλι 15γρ ξυσμα πορτοκαλι ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ 450 γρ ζαχαρη 550 ml νερο1 βανιλια...
Διάβασε τη συνταγή στο mageirebontasstospitimas.blogspot.com