322
Υλικά
- φύλλο Βηρυτού 0.5 κιλ
- σιμιγδάλι ψιλό 125 γρ
- ζάχαρη 210 γρ
- γάλα φρέσκο 700 ml
- κρέμα γάλακτος 300 ml
- αυγά 4 τμχ
- φρέσκο βούτυρο 3 κσ
- βανίλια 2 τμχ
- λεμόνι 1 τμχ
- φρέσκο βούτυρο 250 γρ
- ζάχαρη 700 γρ
- νερό 400 γρ
- γλυκόζη 2 κσ
- λεμόνι 1 τμχ
- χυμός λεμονιού 1 κσ
- κανέλα 1 ξύλο/α
Γαλακτομπούρεκο, επαγγελματική μυστική συνταγή από ζαχαροπλαστείο. Δεν υπάρχει καλύτερο, δοκιμάστε το και μετά τα λέμε. Θα μουγγρίζετε απο ευχαρίστηση μμμμμμμ ναι ναι τέλειο!!!
Διάβασε τη συνταγή στο cookpad.com