213
Υλικά
- φύλλο Βηρυτού 7 φύλλα
- γάλα καρύδας 1 λτ
- ινδοκάρυδο 50 γρ
- καρυδέλαιο 3 κσ
- ζάχαρη 4 κσ
- κορν φλάουρ 5 κσ
- αυγά 4 τμχ
- λάϊμ 1 τμχ
- φρέσκο βούτυρο γάλακτος 20 γρ
- καστανή ζάχαρη 1 κούπα/ες
- ζάχαρη 1 κούπα/ες
- ζάχαρη 1 κούπα/ες
- λάϊμ 0.5 τμχ
Υλικά για το ταψί πυρέξ το μακρόστενο 6-7 φύλα κρούστας τύπου Βηρυτού το μοβ πακέτο του Κανάκη η φρέσκο φύλο 1 λίτρο γάλα καρύδας 50 γρ ινδική καρύδα τριμμένη και λίγη για το πασπάλισμα στο τέλος 3 κουταλιές της σούπας λάδι καρύδας το οποίο αν μπεί ψυγείο πήζει και γίνεται σαν βούτυρο 4 κουταλιές σούπας ζάχαρη λευκή κρυσταλλική 5 κουταλιές σούπας κορν φλάουρ 4 αυγά ...
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.com